7 Uber csodálatos ruházati hack

December 31, 2022 0 Comments

Ha a ruházatra vonatkozik, nincs oka utálni néhány divatos hacket, amelyek nem igényelnek varrást, horgolást vagy bármilyen nehézkes és időigényt. Érdemes egy maroknyi ruházati hacket megismerni, amelyek segíthetnek a melltartó hevedereivel, a kopott farmerekkel vagy a karcos cipővel kapcsolatos kérdésekben. Különösen akkor, ha csak néhány vágást és kapcsolatot igényel itt vagy ott, és készen állsz. Ezek a ruházati haccs diys segítséget nyújt Önnek a szenzációs divatos ruházati cikkek elkészítésében, és csak a legalapvetőbb készségeket igényli.
Divat hackerek
Felkerekítettük a divat hackerek és a ruházati ötletek listáját, amelyet mindenkinek tudnia kell.

1. Ötletes cipzáras hack
A kedvenc farmerje túl szoros lett? Nehezen zárja le őket? Ha igen, ne aggódjon. Megfedjük. Csak egy penny méretű, kritikus láncgyűrűre van szükséged, hogy a bosszantó cipzár ne csúszjon le. Csak rögzítse a gyűrűt a cipzár szemére, és hagyja, hogy a felső gombról lógjon. Ez biztosítja, hogy ne kerüljön el a légy.
TIPP: Ne felejtse el elrejteni a gyűrűt a farmer alatt, hogy megakadályozza a csúcspontot.

2. Ruhákat borotvával töltsön el
Koporodott a kedvenc nadrágod és pulóvered összes szöszét? Ezután próbálja meg eltávolítani egy borotvával. Nagyon óvatosan futtassa a borotvát a pirulájú ruhán, és rángatja le az összes szeletet. Érdemes lehet egy darab csellószalagot futtatni, hogy összegyűjtse az összes szösz darabját a repülésről.
TIPP: Futtassa a borotvát a kendő szövésének iránya mentén. Ez megakadályozná a ruhát, hogy tovább piléáljon.

3. Karcsúbb trükk a gombos ing rétegezéséhez
Ez egy ruházati hack barkácsolás, amelyet úgy érezünk, hogy minden lánynak tudnia kell. Húzza a felszerelt tartály tetejét a gombos póló tetejére, mielőtt pulóvert viselne. A tartály teteje megnyomja a gombok körvonalait, és elrejti a csomósított pólószövetet, ami zsákossá teszi. Ta-da! Karcsúbbnak tűnne.
TIPP: Ne felejtsen el kiválasztani egy megfelelő hosszúságú tartály tetejét, hogy az nem a rétegek alól.
4. Csípje fel a póló ruhát
Túl szoros lett a kedvenc pólód? Túl laza Flamengo Mez vagy zsákos lett? Ne aggódj; Van egy öltés nélküli ruházati hack barkácsolásunk. Csak vágja le a pólót az oldalsó szegély mentén, lyukasztja néhány lyukat az oldalsó öltés mentén, és fonjon egy szalagot. Voálá! Készen áll a saját csipkés póló cum fűzője.

5. Szalagja fel a laza zoknit
Elkísérli, hogy újra és újra felhúzza a zoknidat? Csak megtagadják a felmaradást? FRET Kanadai labdarúgó-válogatott Mez NEM. Csak lyukasztja meg néhány lyukat a végére. Feltesítsen egy szalagot vagy csipkét a lyukakon. Csak rögzítse Ghánai labdarúgó-válogatott Mez a karakterláncokat a kényelem szerint, és fejezze be egy ügyes íj csomóval.
[Olvassa el még: Hacks a farmer nyújtásáról]
Alternatív megoldásként használhat vastag gyapjú húrot egy szalagon keresztül a kézzel kötött gyapjúzsornókhoz. Adjon hozzá néhány bojtot a kóbor végekhez, és ki tudja, hogy új tendenciát indíthat.

6. Javítsa ki a fehérítő foltokat filc tollal
A szövet fehérítő mossa le a színeket a kedvenc pulóveréről? A foltok észrevehetők? Ha a válasz igenlő. Ezután csak tartsa be az élesit, és színezze a foltot, hogy megfeleljen a többieknek. Lehet, hogy ez a barkácsolás gyerekesnek hangzik, de minden alkalommal hibátlanul működik.
TIPP: Ne felejtse el puffadni a fehérített területet, mielőtt egy Sharpie -val kitöltené. Tartson egy vastag papírlapot a szövetrétegek között, hogy megakadályozza a toll színét a másik oldal elrontásában.

7. A harisnyanadrág a szakadt jean hack előtt
A szakadt farmerben lévő lyukak szélesebbé válnak minden mosási és száraz ciklusnál? A grungy réscseppek kényelmetlenül érzik magukat? Ezután csak viseljen egy pár divatos, puszta harisnyát a kedvenc grunge farmer alatt. Ez nemcsak a túlzott bőrbemutatót vezérli, hanem divatos csavarást is hozzáadna az együtteshez.
VIGYÁZAT: Ha a harisnyanadrágban vagy a harisnyanadrágban fut, akkor csak azonnal rögzítse egy tiszta lengyel réteggel. Hagyja, hogy a lengyel megszáradjon, mielőtt a szakadt farmerre csúszna.
Ha a fenti ruhák csapkodnak a nők számára, „miért nem gondoltam erre?” pillanat: érezd magad ingyenesnek, hogy megosszák őket barátaival, kollégáival és családtagjaival.
Képek forrás: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.