Alkalmi stílusú koncepciók vállnélküli felsők viselésére

December 31, 2022 0 Comments

A pánt nélküli felső fantasztikus nosztalgiát kínál nekünk. Tehát amikor a divat nők mindenhol elkezdték viselni az öltözékét cső tetejével, a megjelenés hivatalosan visszatért.

whowhatwear.com
Mivel a 90 -es évek, valamint a korai minták uralkodnak a divatpiacon manapság, nem kétséges, hogy ez a pánt nélküli és karcsú, formában is óriási újjáéledés van minden nyári trendre.

Ideje, hogy megjavítsuk a szekrényünket, amely rosszul ment, hogy kihasználhassuk a mai kínált összes ultra-elegáns nyári tetejét, valamint a hétvégi szekrényeinket olyan alaposan, mint minden nap.

tsangtastic
Függetlenül attól, hogy forró nyári napra szeretné viselni, vagy egy éjszakai kirándulásra szeretné, ezek az öltözék megjelenése befolyásolja Önt, hogy minimalista csövet adjon hozzá a nyári szekrényéhez.

thechrisellefactor.com
A legfontosabb az, hogy az általános hatás magasabb legyen, ezért kerekítettük néhány preferált csővezeték-öltözék-ajánlást a divatos nőktől az utcai stílusoktól az Instagram-ig, a preferált iterációval sportos-elegáns ruhákkal, elhelyezett A hátsó megjelenés, valamint a speciális stílusok, beleértve a nagy blézereket és a bölcs nadrágot is.

Lásd még

Bolt és stílus, nyári divat
Pontosan hogyan kell nyáron viselni az esti megjelenést

Sallyhildi
Görgessen a stílus tippeire Dél-koreai labdarúgó-válogatott Mez a laza Labdarúgó-világbajnokságt Mez stíluskoncepciókról, hogy vállnélküli felsők viseljen. Ráadásul vásárolja meg a kollekció szerkesztési lehetőségeit!

Minta Bandeau Top | Ujjatlan felső | Linen Top | Linen Bandeau Top | Cső teteje
paola.ambre
Pánt nélküli fodros felső Atletico Mineiro Mez | Etsy
kenh14.vn
Mezes teteje
JoycelyNthiang
Mezes teteje
vándorló
Brio Cashmere vállnélküli tároló tartály, valamint cardi szett
Audreyxaudrey

Leave a Reply

Your email address will not be published.