3 Hagyományos Kanchipuram szári stílusok a kortárs hölgy számára

November 23, 2022 0 Comments

Az indiai selyemek királya
A dél -indiai esküvői rendezvény soha nem volt teljes Kanchipuram szári nélkül. Amellett, hogy a legtöbb háztartás legalább az egyik ilyen értékes ruhadarabot birtokol – néha nemzedékről nemzedékre. Noha a Banarasi, valamint az Assam Silks a szoros versenyre van, nem utasíthatjuk el, hogy Kanchipuram vagy Kanchivaram az indiai selyemek királya. A Tamil Nadu kis templomvárostól a világ minden Marokkói labdarúgó-válogatott Mez tájáról a Kanchipuram Silk bebizonyította, hogy érdemes.
[Olvassa el: Designer Half Sarie]

A finom eperfa selyemből szőtt, a puha anyagot 6 yardos finom ruhadarabmá alakítják, amelyet arany zarival díszítettek. A hagyományos témákat a természet és a templom építészete befolyásolta. Ezek a finom témák, valamint a nehéz Zari határok most módszert nyújtanak a stílusokhoz, valamint a kortárs indiai nőnek elbűvölő stílusokhoz.
Azoknak, akik szeretik az innovációt a stílusban, a hagyomány eleganciájával együtt, itt van 3 elegáns Kanchipuram szári stílus, amelyet a következő hatalmas eseményen szégyentelnek.
Geometriai
Noha a geometriai mintákat korábban használták a Kanchipuram selyemben, mindig a bonyolult stílusok részét képezték, amelyeket a hagyományos motívumok uraltak. A kortárs Kanchipuram szári stílusok egyetlen geometriai szempontot működnek a test körül, vagy különféle szempontok, például ellenőrzések és háromszögek kombinációja. Ezeket vagy olyan mintába vannak szövve, amely az egész szárit lefedi, vagy csak olyan részekre használják, mint a pallu vagy a szegély.

Számos geometriai stílusú Kanchipuram sarees létezik minden alkalomhoz.
Hol viselje őket?
Esküvői rendezvényre vagy ünnepi rendezvényre válasszon egy nehéz selyem száriát Zari határokkal, valamint élénk színekkel. A szórakozás és a laza megjelenés érdekében kísérletezhet a színek és a stílusok keverékével, valamint a stílus elemekkel.

Félfehérje
Ha az egyszerűség az Ön csésze tea, akkor itt áll a stílusos Kanchipuram szári böngészése. Próbálja ki ezeket a fél és fél szeszeket, amelyek Ecuadori labdarúgó-válogatott Mez számos olyan anyagkombinációban kaphatók, mint a selyem-Georgette, a selyemháló stb. Elegáns színei, valamint a selyem témái. A Kanchipuram Sarees ennél semmilyen könnyebbé nem kapható.

Ez a félfehér Kanchipuram selyemszare tökéletes azoknak a kortárs Club Tijuana Mez nőknek, akik diszkrét eleganciát és új tendenciákat vágynak. Nem kétséges, hogy a kedvenc selyemkereskedő vagy butik mellett mind az Internet üzletekben kiemelkedő szerepet játszanak. Kiválaszthatja ezt a stílust egy esküvői rendezvényfogadáshoz vagy laza eseményhez.
Hogyan lehet hozzáférni ezt a stílust?
Öltöztesd fel vagy le a kényelem szerint. Próbálja ki a hagyományos arany ékszereket, hogy hozzáadjon egy kis szépséget a megjelenéséhez, ha a szári felső fele fehér. Ellenkező esetben tartsa a kiegészítőket nagyon kevés – hagyja, hogy a gyönyörű Kanchipuram élvezze az összes figyelmet.

Öltöztesd a megfelelő alkalomra
Kitaláljon ki a tömegből anélkül, hogy a selyemben bling lenne. Keresse meg azonban az élénk színű kombinációkat, mint például a Fuschia-Blue, a narancssárga-fekete, a sárga-zöld stb. Ha kiválaszt egy egyszerű kézi szurkot, a Pure Kanchipuram selyem száriát, nagyon kevés zari munkával, párosítsa egy brokád blúzgal, nehéz hímzéssel vagy díszítéssel. Mindig viselheti a kockás Kanchipuram szárit a laza eseményekhez is-csak hangolja le a hozzáférést.

Szóval, mi lesz a Kanchipuram stílusod?
Képek forrás: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published.