3 fantasztikus téli szezon nadrág, amely minden test alakú

December 7, 2022 0 Comments

megfelel, ha decemberben vásárlási nadrágra gondol, akkor ne veszítse el a pénztárcáját, mielőtt elolvassa a hozzászólást – ez egy útmutató a szezon legjobb nadrágjához, amely minden testtípushoz illeszkedik. Mindig találtam szexi és hihetetlenül csábító nadrágot. Soha nem tudnak elárasztani téged, felajánlották, hogy tudd, hogyan kell őket levonni, függetlenül a magasságától és súlyától.
A 2013. őszi/téli divatfutópályákat részben ezek az androgén ruhák uralták, amelyeket az összes népszerű divatház biztosít. A nadrág és a nadrág uralta Leicester City Mez a legutóbbi kifutópályákat, amelyek egy ideig elkerülik a finom szoknyákat és más nőies ruhákat.
Nagyon szívesen követtem a show -kat, hogy felfedezzem, hogy a fajták sokféle részén állnak rendelkezésre, kivéve a gyakori évelő számokat, amelyek gyakorlatilag minden követelményt és hasonlóságot kielégítenek. Míg az olyan márkák, mint a Levis és a Wrangler, elfoglalják a farmerüket a legmodernebb technológiákkal, nézzük meg, mi sokkal inkább a nadrág számára.

Szigorú felmérés után én és a csapatom végül három hihetetlen nadrággal zárultunk be, amelyek könnyedén kiegészíthetik az indiai testtípust Santos Laguna Mez és személyiségét. Az első az, hogy a –
Levágott nadrág
Forrás: A pinterest.com -nak gondolkodnia kell, hogy mit csinál ez a monszun és a tavaszi cikk itt, amikor már tél van? Nos, a kivágott vagy a Capris meglepően illeszkedhet bármely évszakban. Csak annyit kell választania, hogy választja a reinkarnált verzióját, hogy ne fagyjon le. Manapság a vágott nadrágot gyapjú, flanel, tweed és jacquards találhatja meg. A Capri helyett, amely közvetlenül a térd alatt ér véget, választhatja ezeket a nadrágot, amely közvetlenül a boka felett végződik. Ezek a nadrágok nagyon emlékeztettek egy hollywoodi legendára, Audrey Hepburnre.
Forrás: A Borussia Monchengladbach Mez pinterest.comhed újraélheti a pillanatát, ha párosítja őket hosszú ujjú csíkos blúzgal és elegáns balett-lakásokkal a napi megjelenéshez.

A test alakjától függetlenül a legjobb módja annak, hogy ezek a nadrágok hízelgjenek, ha lehetővé teszik a szegélyt a láb legszűkebb részét a borjú közepe helyett. A vékony figurával rendelkező hölgyeknek úgy kell választaniuk, hogy vékonyabb, vágott nadrágot kapjanak, hogy magasabbak legyenek. A széles illeszkedés, a felgyújtott szegélyek és a mandzsetta csak rövidebbnek tűnik, mint az eredeti magasság. Párosíthatja ezeket a nadrágot meztelen szivattyúkkal vagy ékekkel a megjelenés befejezéséhez.
A vékony csípővel és combokkal rendelkező nők esetében könnyen beilleszthetők ezekbe a nadrágokba, de a körte alakú nőknek zsebek nélkül kell választaniuk a nadrágot, mint zsebek, csak extra ömlesztett ömlesztést adnak a csípő területéhez.

[SC: MediaD]
Nyomtatott nadrág
A nyomtatott nadrág ismét visszatér egy gémmel. Rendszeresen voltak a 2013. őszi/téli divathéten, mivel számos tervező úgy döntött, hogy pöttyös pontokban, állati nyomatokban, grafikus mintákban és a semleges árnyalatokkal szembeni csíkokban bemutatja.

Forrás: A pinterest.com -ban keverhet néhány nyomatot és mintát a szekrénygyűjteményével. A nyomtatott nadrágból való kilépés még egy komor téli reggelen is felélheti a hangulatát. Manapság elképesztően sokoldalúak, sokféle virágminta. Igen, csakúgy, mint a White, nem sokkal több nyári színű, a virágminták nem sokkal inkább a tavaszra korlátozódnak. A téli szezonban, például a haditengerészet, a Burgundia és a mustárban választhat az őszi ihletésű virágmintákra.
Forrás: A pinterest.competite nőknek mindig a kisebb nyomatokat kell választaniuk, mivel a nagyobb nyomatok eláraszthatják a testkeretüket, így sokkal rövidebbnek tűnnek. És ha körte alakú, akkor kerülje az alsó fényes mintázatait, és válasszon fényes nyomatokat a sötét háttér ellen, hogy karcsúsító hatást érjen el.

Ezek a nadrágok hízelgőnek tűnhetnek minden testtípuson, de egy kicsit kutatást kell végeznie, hogy egy párba kerüljön, amely tökéletesen kiegészíti a testtípust.
Remélem örül ennek a bejegyzésnek!

Leave a Reply

Your email address will not be published.